Johanna Persson

Jag bor med min familj på landet utanför Nyköping. Familjen består av sambo, son, två knasiga Berner Sennen-tikar, en tjock katt och två islandshästar. 


Min fascination för Berner Sennen började på nittiotalet när jag kom i kontakt med rasen via vänner till familjen. Jag föll pladask! Hund har jag haft hela livet, ett sammelsurium av raser såsom Labrador retriver, Rottweiler och en härlig Golden flicka men Bernern fångade både mitt hjärta och min själ. Denna godmodiga, vackra ras med ett lynne som passar mig perfekt har sedan dess haft en speciell plats hos mig och hos oss finns nu därför alltid MINST två Berner, gärna fler! 


Till vardags jobbar jag som klinikchef på Vettris Nyköping som är en liten djurklinik inne i stan i Nyköping. Det är min passion och min hobby och jag är lyckligt  lottad som får jobba med något jag brinner för. 


Att få fram glada, trevliga och friska hundar är målet för mig och jag hoppas att det är precis så de flesta uppfödare tänker. Självklart är jag medlem i SKK och rasklubbarna samt följer avels- och uppfödaretiska regler.


Alla valpar levereras med stamtavla, besiktigade, vaccinerade och chipmärkta tillsammans med skötselråd samt en dolda fel-försäkring .


Har du frågor om oss, valpar eller bara allmänt är du välkommen att höra av dig. 


Johanna Persson

Aspa, Nyköping


Kontakt:

0702-505955

johanna.persson@vettris.se
Comments