Lina Jansson


Jag bor med sambo och ett gäng hundar. Vi har Berner sennen, engelsk springer spaniel och ett knippe griffoner. En salig blandning men väldigt lärorikt. Genom att umgås med många olika raser förstår man verkligen hur viktigt det är att välja ”rätt” ras när man köper hund.

Jag driver hunddagis så hundarna får följa med till jobbet på dagarna. Utöver det har jag gått en hundkuratorutbildning och så är jag utbildad B-figurant. Man kan enkelt säga att hundar är mitt liv.

Självklart är vi aktiva med hundarna, ingen hund mår bra av att bara ligga på sofflocket. Vilken aktivitet det blir beror lite på vad hunden tycker om. Det har blivit många kurser genom åren, lydnad, viltspår, utställning, agility och en del annat.
Tävlat har vi gjort inom lydnad, viltspår och utställning. Som kuriosa kan nämnas att jag hade Sveriges första berner som blev viltspårschampion, LP I SE VCH Devils Rose av Vianova.

Givetvis är jag medlem i SKK och rasklubbarna samt följer deras avel- och uppfödaretiska regler.

Alla valpar levereras med stamtavla, besiktigade, vaccinerade och chipmärkta tillsammans med skötselråd samt en dolda fel-försäkring.

Har du några frågor om oss, valpar eller någon av våra raser är du välkommen att höra av dig.

Lina Jansson
Vårby 

Kontakt:
070-628 97 14
bernerberget@gmail.com
SeUch Bernerbergets Double Trouble

SeVch LPI Devils Rose av Vianova